Ασύρματα Ακουστικά

Ασύρματα Ακουστικά

Η Apple από την επερχόμενη έκδοση του iPhone καταργεί τελείως την θύρα των 3.5 χιλιοστών. Αυτή η αναλογική υποδοχή έχει υπηρετήσει πιστά τον ήχο και είναι από τις πλέον διαδεδομένες υποδοχές, συμβατή με στερεοφωνικά, συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, παλιά τηλέφωνα, smartphones, tablets, υπολογιστές κ.α.

Η τεχνολογία όμως προχωρά με γοργούς ρυθμούς και προσφέρει νέες ευκολίες. Μια από αυτές είναι τα αξιόπιστα, ασύρματα ακουστικά bluetooth. Με την εξέλιξη των τεχνολογιών ασύρματης μετάδοσης ήχου (όπως το νέο φορμα bluetooth 5.0) επιτυγχάνεται η πολύ υψηλής ποιότητας μετάδοση στερεοφωνικού ήχου, χωρίς διακοπές και παρεμβολές. Τα νέα trends προσφέρουν ακουστικά ελαφριά, κατασκευασμένα από ελαφρά υλικά που μπορεί κανείς να έχει πάντα μαζί του και να απολαμβάνει πολλές ώρες μουσικής αλλά και ομιλίας (καθώς διαθέτουν και μικρόφωνο).

Αποκτήστε τώρα το δικό σας bluetooth headset από μια μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μοντέλων, μέσα από το miplace! Δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις; Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 9705533 και θα σε βοηθήσουμε!


Εμφάνιση 1 έως 21 από 39 (2 Σελ.)