Κάμερες IP

Κάμερες IP

Ένα σύγχρονο σπίτι διαθέτει σίγουρα ασύρματο δίκτυο. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να εποπτεύουμε τον χώρο γύρω και μέσα σε αυτό και να φροντίζουμε για την ασφάλεια των οικείων μας. Είτε πρόκειται για διαφύλαξη της περιουσίας, είτε για παρακολούθηση ανηλίκων, απομακρυσμένων εξοχικών, ηλικιωμένων ατόμων ακόμα και κατοικιδίων, το miplace σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που λειτουργούν άμεσα χωρίς επώδυνες διαδικασίες εγκατάστασης. Πλοηγηθείτε στο σπίτι σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακρυά και αισθανθείτε ασφαλείς. Ειδοποιηθείτε όταν υπάρξει παραβίαση στο smartphone σας και προστατευτείτε από κακόβουλες ενέργειες όπου κι αν βρίσκεστε.

Στο miplace θα βρείτε, πέρα από πολλά διαφορετικά μοντέλα για να επιλέξετε αυτό που καλύπτει τις ανάγκες σας, πληθώρα αξεσουάρ. Καταγραφικά που προσαρμόζονται στο ασύρματο δίκτυο του σπιτιού και αποθηκεύουν το βίντεο που καταγράφουν οι κάμερες, κάρτες επέκτασης μνήμης αλλά και πιο εξειδικευμένα αξεσουάρ.

Φυσικά εάν χρειάζεστε βοήθεια ή δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9705533 και θα σας βοηθήσουμε!


Εμφάνιση 1 έως 21 από 32 (2 Σελ.)