Ηλεκτροκίνητα Scooters

Ηλεκτροκίνητα Scooters

Καθώς τα kick scooters εξελίσσονταν και έγινε φανερό ότι δεν επρόκειτο για απλά παιχνίδια, αλλά για ένα πολύ βολικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη, η ηλεκτροκίνηση ήταν θέμα χρόνου. Άλλωστε και τα ποδήλατα απέκτησαν μοτέρ, γιατί όχι και τα scooters; 

Τα ηλεκτρικά scooters λοιπόν, λειτουργούν είτε με τη δύναμη των ποδιών μας, όπως τα κλασσικά kick scooters, είτε με το μοτέρ: Όταν κουραστείς πατάς, το σχετικό κουμπί που βρίσκεται στο τιμόνι, βάζεις και τα δύο πόδια επάνω στη σανίδα και το scooter κινείται μόνο του προσφέροντάς σου μια ξεκούραστη διαδρομή. Προφανώς οι ταχύτητες είναι πολύ μικρές (με τη μέγιστη να φτάνει τα 30 χλμ/ώρα στα επαγγελματικά μοντέλα και τη μισή στα παιδικά), ενώ εάν θέλεις, μπορείς να δίνεις πρόσθετη ώθηση με το πόδι. Άλλωστε αν και ηλεκτρικό, παραμένει ένα… kick (κλωτσιά) scooter. Επιπλέον, υπάρχει και φρένο στο τιμόνι, κάτι που δεν θα συναντήσεις σε ένα κανονικό kick scooter.

Στο miplace θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε να βρεις αυτό που ψάχνεις, ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα, είτε επαγγελματικά είτε παιδικά. Επικοινώνησε μαζί μας τώρα στο 210 9705533!


Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.